Welke pellets voor uw pelletkachel

Pelletkachels zijn bij het grote publiek voornamelijk bekend om de sfeer die zij brengen in een ruimte. Wist u dat ook bedrijven gebruik maken van pelletkachels die zijn aangesloten op het centrale verwarmingssysteem? Bijvoorbeeld door tuinders, veehouders maar ook mkb-bedrijven en gemeenten. Dergelijke pelletkachels kunnen dagen achtereen blijven branden zonder bij te vullen, mits de juiste pellets worden gebruikt. Maar hoe weet u welke pellets het meest geschikt zijn voor uw pelletkachel? De experts van Comgoed helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Scroll voor meer
01

Verschillende typen pellets

Houtpellets zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en kwaliteiten. We begrijpen dat u hierdoor wat overweldigd kunt zijn. U wilt natuurlijk alleen de beste pellets voor uw pelletkachel. Pellets die schoon branden en dus niet teveel rook en fijnstof produceren. Niet minder belangrijk is de brandduur, de biomassa pellets van Comgoed hebben een hoog rendement.

Comgoed heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kwaliteitsklassen:

 • ENPlusA1
 • DIN+
 • Beter Biomass (voorheen BTA9090)
 • Premium houtpellets van Vita Holz

Alle pellets komen uit Europa en zijn vervaardigd van hout uit legale houtkap. Ook zijn zij allen voorzien van een geldig productcertificaat en analyserapport. Zo bent u er zeker van dat uw pelletkachel wordt gestookt met de juiste pellets.

 

Hernieuwbare energie

Houtpellets worden samengesteld uit schoon hout, schors en houtafval. Dat zorgt ervoor dat de uitstoot tijdens het verbranden net zo groot is als wat de boom kan opnemen. Zo is de koolstofbalans dus neutraal.
Omdat bossen steeds weer aangroeien, worden houtpellets gezien als hernieuwbare energie. Daarbij is het wel belangrijk dat u houtpellets gebruikt die voldoen aan de normen en die dus CO2-neutraal zijn. Met de pelletes van Comgoed maakt u zeker de juiste keuze voor uw pelletkachel.

Ook duurzaam verwarmen?

De specialisten van Comgoed helpen u graag om de juiste keuze van pellets voor uw pelletkachel te maken. Heeft u nog geen pelletkachel aangeschaft en wilt u hier graag eerst advies over? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Pellets voor pelletkachels kunnen worden geleverd door onze eigen chauffeurs maar afhalen is natuurlijk ook mogelijk. Welke hoeveelheid u ook wenst: bulk, big bags of pallets met zakken van 15 kilo, houtpellets zijn altijd ruim voldoende op voorraad. Bestel direct uw pellets online of neem contact op voor een vrijblijvende aanbieding.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen