Compost van Comgoed – de bodemverbeteraar

Een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen. Dat bereikt u – zonder kunstmest – met de hoogwaardige compost van Comgoed. Een juiste toepassing van dit product van Comgoed brengt uw bodem weer in topconditie. We hergebruiken natuurlijk organisch materiaal als waardevolle bodemverbeteraar.

Scroll voor meer
01

Comgoed Compost – de basis in uw bodem

Een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen. Dat bereikt u – zonder kunstmest – met de hoogwaardige compost van Comgoed. Al sinds 2001 zijn wij een ervaren en professionele partner voor akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers. Met producten op maat voor verschillende toepassingen. En altijd voorzien van de benodigde certificaten en analyserapporten.

Onze bodemverbeteraars brengen organische stof in uw bodem, zodat uw gewassen optimaal groeien in een rijkere, vruchtbare grond. Daarbij verbetert compost de structuur en bewerkbaarheid van de grond en helpt (bodem)ziekten en plagen te voorkomen zoals trips en luizen. Telen in een weerbare bodem zorgt voor minder problemen en een gezonder gewas.

Alleen de beste kwaliteit

De herkomst van compost bepaalt de samenstelling van het eindproduct. Daarom leveren wij compost vanaf meer dan 35 composteringsbedrijven, verspreid over heel Nederland. Al onze soorten, zoals gft- en groencompost, zijn voorzien van een analyserapport. Indien gewenst leveren wij compost die gecertificeerd is volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen van Keurcompost. U ontvangt een uitgebreide analyse met daarin niet alleen de droge stof, organische stof, fosfaat, stikstof en visuele verontreinigingen, maar ook indien nodig  de hoeveelheid kalium, magnesium, calcium, zwavel en EC- en pH-waardes.

Denken in oplossingen

Weten welk product het beste past bij uw bodem? Wij komen graag langs om u te informeren over het optimale product op maat. Met maar één doel: uw bodem verbeteren voor een gezonder gewas en een hogere gewasopbrengst. 

Uw bodem oppeppen zodat die beter water, zuurstof en voedsel kan opslaan?

Bel 0187-650 004 voor informatie op maat.

Compost voor akkerbouw

Of u nu granen, uien, wortelen of aardappelen teelt, als u veel van uw land vraagt moet u ook wat teruggeven. Om het bodemleven te stimuleren en het dichtslaan van slempgevoelige grond te voorkomen, is meer nodig dan bemesting alleen.

Betere bemesting, meer resultaat

Comgoed Compost helpt u uw bodemstructuur en -vruchtbaarheid op de lange termijn te verbeteren en op te peppen. Met als voordeel dat zaden beter kiemen en het gewas sneller opkomt en groeit. Maar ook dat ziektes en onkruid minder ruimte krijgen. Zo haalt u het maximale resultaat uit uw percelen.

Compost voor boomwekerijen

De gebruiksnormen voor stikstof en fosfaat voor boomkwekerijen zijn relatief laag. Dit maakt bemesting op maat lastiger. Comgoed Compost komt graag bij u langs om u te informeren, zodat u een goede keuze kunt maken.Met als doel: voldoen aan de kwaliteitseisen voor grond- en oppervlaktewater en tegelijkertijd ook geld besparen. Comgoed Compost helpt u daarbij.

Compost voor glastuinbouw

Het gebruik van de juiste compost zorgt voor een vruchtbare bodem waarin uw bloemen en planten goed wortelen en gezond groeien. Vrij van insecten, schimmels en bacteriën. Met een betere bodemstructuur, een gezonde grondbalans en voldoende nutriënten zorgt uw gewas voor een beter bedrijfsresultaat. Comgoed Compost is uw basis voor groei. 

Bodemverbeteraar op maat

De juiste gecertificeerde gft- of groencompost van Comgoed levert de noodzakelijke organische stof en de benodigde nutriënten voor uw teelt. Dit heeft een positief effect op de ziekteresistentie, voedingstoestand en bodemstructuur. Met Comgoed Compost kiest u voor een betere bodemgezondheid. En u weet: een gezonde bodem zorgt voor een gezonde plant.

Compost voor groenvoorziening, tuincentra en hoveniers

Een vruchtbare en humusrijke bodem is de beste garantie voor jarenlang groenplezier. Goede tuingrond moet in staat zijn om zowel water en lucht als voedingsstoffen te leveren aan de wortels. Comgoed Compost levert de essentiële voedingsstoffen en zorgt voor een goede bodemstructuur. Dit door het verhogen van het humusgehalte van de bodem.

Binnen de groensector is compost een van de meest vanzelfsprekende bodemverbeteraars. Comgoed Compost biedt een breed assortiment compost die de vruchtbaarheid van de bodem voor de lange termijn garandeert. Zo buffert groen en gft-compost veel vocht en voeding om planten te voorzien van de benodigde voedingsstoffen.

Compost voor aannemerij en civiele werken

Van afval naar grondstof, dat is de circulaire economie in de kern. Al jaren worden afvalstromen gescheiden ingezameld, ook het organische deel. Zo wordt ingezameld gft-afval op duurzame wijze verwerkt tot gecertificeerde compost. Compost die u weer gebruikt bij de inrichting van het openbare groen. Hiermee is de kringloop gesloten.

Comgoed Compost begrijpt het belang van een circulaire economie. Daar we natuurlijk organisch materiaal hergebruiken als waardevolle bodemverbeteraar. Zo leveren wij kwaliteitscompost aan gemeenten en aannemerij voor groen- en grondverbeteringsprojecten. Wat het project ook is: wij regelen het, ontzorgen u en denken met u mee. Altijd met als uitgangspunt om u verder helpen.

Compost voor vollegrond-groenteteelt

Alles valt of staat met een gezonde bodem. Zie het als een voorraadkast die op gezette tijden gevuld moet worden. Doet u dat niet, dan zijn de nutriënten op een gegeven moment op en zakt het organische-stofpercentage van de grond. Bij groenteteelt in de vollegrond is het organische-stofgehalte in de bodem van groot belang voor het vochtvasthoudend vermogen. Comgoed Compost helpt u bij het maken van de juiste keuze voor de beste bodemverbeteraar, zodat uw planten goed wortelen en een uitstekende conditie krijgen.

Juiste toepassing = gezonde teelt

Een juiste toepassing van compost van Comgoed brengt uw bodem weer in topconditie. De basis voor een gezonde groei van vollegrondsgroenten.

Compost voor bloembollenkwekerijen

Voor bloembollen is compost als bemesting en bodemverbeteraar de beste keus. Het brengt voedingsstoffen in de grond en het zorgt voor een evenwichtige opbouw van het bacterieleven. Ook verbeteren organische meststoffen als compost de structuur van de bodem. En bemesting op maat voorkomt dat planten ziek worden en gevoelig zijn voor schadelijke ziekten, schimmels en plaagdieren. Comgoed Compost levert bodemverbeteraars, specifiek afgestemd op uw grond en teelt. En altijd met kwaliteitsgarantie.

Speciaal voor bloembollenkwekerijen ontwikkelde Comgoed Compost een speciaal product voor stuifbestrijding. Te gebruiken als afdeklaag na het planten van uw bloembollen. Zo voorkomt u dat de grond verstuift.

Wilt u compost bestellen als particulier?

Geen probleem! Bestel snel via www.bodem-specialist.nl.
03

Klantervaringen

Landbouwbedrijf Van der Stoep, beheert een groot areaal aan akkerbouwland. Product: compost. “Als familie beheren wij al jaren goede landbouwgronden. Voor onze teelten is een goede bodemvruchtbaarheid cruciaal. Dit houden wij al jaren op niveau met Comgoed Compost! De kwaliteit van de compost die Comgoed levert is goed. Daarnaast ervaren wij Comgoed al jaren als een betrouwbare leverancier die zeer snel kan schakelen.”

Landbouwbedrijf Van der Stoep

04

Transport Compost

Snel producten nodig? Dat is bij Comgoed geen probleem. Wij leveren snel het juiste product op elke locatie in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Dankzij ons eigen transport met vaste, ervaren chauffeurs kunnen wij heel snel schakelen. Dit levert u alleen maar voordeel op.

Het komt goed met Comgoed

Met onze achttien moderne trucks kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Zo beschikken onze trekkers met walking floors en containerwagens met haakarmsysteem over een eigen weegsysteem. Of het nu gaat om grote volumes of kleine zendingen uw producten zijn bij ons in professionele handen. Onze betrokken chauffeurs weten wat voor u belangrijk is en handelen daarnaar. Met als uitgangspunten: veilig vervoer en afspraak is afspraak.

Transport compost

 • Eigen transport: gratis levering binnen 24 uur
 • Door heel Nederland

Meer informatie over de beste compost voor u?

Bel dan 0187-650 004. Onze specialisten staan u graag te woord.
05

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04

  Comgoed Compost BV
  Oudelandsedijk 4, 3247 LJ Dirksland | BTW: NL810882000B01 | KvK: 54258936 | IBAN: NL74INGB0005301775 | Bic. INGBNL2A

  Comgoed Transport BV
  Oudelandsedijk 4, 3247 LJ Dirksland | BTW: NL810882000B01 | KvK: 22032328 | IBAN: NL56INGB0008371761 | Bic. INGBNL2A

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen