Houtsnippers in big bag bestellen

Natuurlijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Dat zijn de houtpellets van specialist Comgoed. Te gebruiken als goedkope brandstof voor biomassakachels, als kattenbakkorrels of als strooisel op manegebodems. Steeds meer bedrijven, organisaties en particulieren stappen over op dit pure natuurproduct. En alles is mogelijk: van afhalen tot levering en van houtsnippers in big bags, in bulk of op pallets.

Scroll voor meer
01

Houtsnippers in big bag, bulk of op pallets

Wilt u onze duurzame houtsnippers in big bag bestellen? Koop onze pellets in zakken van 15 kilogram of big bags van 1000 kilogram – altijd met het hoogste rendementskeurmerk ENPlusA1. Een kleine hoeveelheid nodig? Haal dan zelf af bij een van onze verkooppunten bij u in de buurt. Grote hoeveelheden – houtpellets in bulk – leveren wij snel dankzij eigen transport. We hebben altijd voldoende voorraad. Maar bestel op tijd om zeker te zijn van tijdige levering!

Duurzame energie van morgen

Waarom kiezen voor houtpellets? Dat de verbranding van fossiele grondstoffen beperkt moet worden, is een feit. Door de energietransitie wordt de overgang van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie onderstreept. Gelukkig zijn er alternatieven in de vorm van biomassa, zoals CO2-neutrale houtsnippers. Dit zijn cilindervormige houtkorrels van samengeperst schoon hout. Door de juiste toepassing kan uw energierekening lager uitvallen.

Houtsnippers in de tuin

Houtsnippers in big bag bestellen hoeft niet per se voor het opwekken van energie. De multifunctionele pellets hebben veel meer voordelen. Zo kunt u ze ook in de tuin gebruiken. Op de bodem van uw tuin of border geven ze een decoratieve uitstraling. Ook voor het maken van een tuinpad zijn ze ideaal. En wat dacht u van het beschermen van uw bodem en planten? Houtsnippers beschermen de bodem, border en planten tegen uitdroging, overmatige verdamping en vorst. Bovendien houden ze op een milieuvriendelijke manier onkruid tegen.

Maar ook voor een veilige valdempende ondergrond onder bijvoorbeeld speeltoestellen zijn houtsnippers met de vereiste keurmerken ideaal. Ook op de bodem in een rijbak bij paardenstallen vindt u dikwijls onze houtsnippers terug.

Waarom Comgoed?

Comgoed levert gecertificeerde kwaliteitsproducten – waaronder houtsnippers in big bag – en biedt een compleet productaanbod. Bovendien bezorgen we gratis in heel Nederland en leveren we snel – binnen slechts drie werkdagen. En, afspraak is afspraak! Als particulier kunt u onze producten bestellen op comfortpellets.nl. Bedrijven en organisaties kunnen contact opnemen met de specialisten van Comgoed.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen