Goedkope houtpellets kopen?

Houtpellets zijn een steeds populairder product voor het warm stoken van bedrijfsruimtes en woningen. Zowel particulieren als bedrijven kopen daarom steeds vaker houtpellets als milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor gas of andere fossiele brandstoffen. 

Wilt u goedkope houtpellets bestellen dan doet u dat natuurlijk bij Comgoed. Ons brede assortiment is zowel voor particuliere als bedrijven en dus voor ieder wat wils. 

Scroll voor meer
01

Goedkope houtpellets in elk seizoen

Goedkope houtpellets in elk seizoen

In de winter wordt het meeste gestookt, omdat de buitentemperaturen het laagst liggen. Maar ook in de andere seizoenen zijn houtpellets de beste keuze voor het verwarmen van diverse ruimtes. Wist u dat u hiermee zelfs de traditionele cv-installatie kunt vervangen? Door te stoken met goedkope houtpellets kunt u het hele jaar door zorgen voor een behaaglijke temperatuur én warm water.

Duurzaam en voordelig

Houtpellets zijn een duurzame en voordelige keuze wanneer het gaat om verwarming. De pellets worden vervaardigd van afvalhout uit duurzaam beheerde bossen. Deze bossen zijn gecertificeerd en dus écht duurzaam. Omdat de pellets worden gemaakt uit afvalhout, worden geen bomen verschredderd voor de productie. De pellets bevatten alleen schoon hout en dus geen verontreinigingen. Daardoor is de verbranding schoon en zorgt dit voor een laag fijnstofniveau. Veel lager dan wanneer u kiest voor andere brandstoffen.

Niet alleenverkoopt Comgoed duurzaam geproduceerde, maar ook goedkope houtpellets. Zo bent u er zeker van dat u de beste prijs/kwaliteitverhouding heeft. De houtpellets zijn CO2-neutraal geproduceerd. Van het drogen en malen tot het persen en vervoer. Dàt merkt u!

Specialist in houtpellets

Comgoed is dé specialist in de levering van goedkope houtpellets: als brandstof voor biomassakachels, voor gebruik als kattenbakkorrels of strooisel op manegebodems. We hebben dan ook veel ervaring met en kennis van houtpellets. Schone, onbehandelde houtpellets kunnen uw energierekening, mits juist toegepast, heel wat lager doen uitvallen.

Voor probleemloze verbranding levert Comgoed houtpellets in diverse kwaliteitsklassen. Alle houtpellets zijn afkomstig van houtvezels en zaagsel dat vrijkomt na legale houtkap in Europa. Zo bieden we onder andere producten met onderstaande keurmerken. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van een geldig productcertificaat en analyserapport.

 • Gecertificeerde houtpellets met het hoogste rendementskeurmerk EN Plus A1
 • Gecertificeerde houtpellets door het strenge Duitse DIN+ keurmerk
 • Gecertificeerde houtpellets met het gegarandeerd duurzame Better Biomass (voorheen NTA 8080) keurmerk
 • Premium houtpellets van het merk Vita Holz

Profiteer van ruime ervaring en kennis

Onze vele klanten in Nederland en België profiteren al jaren van onze ruime ervaring, kennis en specialisme op het gebied van goedkope houtpellets. Boeren, tuinders, MKB-bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren: ze vertrouwen allemaal op het specialisme van Comgoed. Kunnen wij u toevoegen aan onze trouwe klanten zodat u ook gebruik kunt maken van alle voordelen van de goedkope houtpellets van Comgoed?

Voor zowel bedrijf als particulier

Zowel het op locatie bezorgen als afhalen van uw bestelling is mogelijk. Als u kiest voor bezorging wordt uw bestelling bezorgd met ons eigen transport. U kunt kiezen voor een houtpellets bestelling in bulk, big bags van 1.000 kilogram of pallets met zakken á 15 kilogram. Dankzij ons eigen transport kunnen we zeer snel leveren en we hebben het hele seizoen voldoende voorraad. U hoeft dus nooit lang te wachten. Wilt u al particulier goedkope houtpellets bestellen? Kijk dan op www.comfortpellets.nl voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over goedkope houtpellets van Comgoed? Wij zijn telefonisch snel en goed bereikbaar. Bel ons of neem contact met ons op per mail of chat. We helpen u graag verder.

Pellets voor pelletkachel
02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen