Goedkope houtpellets | Voor particulier en bedrijf

Goedkope houtpellets bestellen doet u bij Comgoed. Voor zowel bedrijven als particulieren hebben we een breed assortiment kwalitatieve houtpellets. Op deze manier hebben we voor ieder wat wils (ook qua hoeveelheid). Comgoed biedt ieder seizoen houtpellets van hoge kwaliteit. Het product is dan ook natuurlijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien is stoken voor organisatie op deze manier een goedkoop alternatief voor ‘normaal’ stoken.

Scroll voor meer
01

Goedkope houtpellets

Comgoed is dé specialist in de levering van goedkope houtpellets: als brandstof voor biomassakachels, voor gebruik als kattenbakkorrels of strooisel op manegebodems. We hebben dan ook veel ervaring met en kennis van houtpellets. Schone, onbehandelde houtpellets kunnen uw energierekening, mits juist toegepast, heel wat lager doen uitvallen.

Voor probleemloze verbranding levert Comgoed houtpellets in diverse kwaliteitsklassen. Alle houtpellets zijn afkomstig van houtvezels en zaagsel dat vrijkomt na legale houtkap in Europa. Zo bieden we onder andere producten met onderstaande keurmerken. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van een geldig productcertificaat en analyserapport.

 • Gecertificeerde houtpellets met het hoogste rendementskeurmerk EN Plus A1
 • Gecertificeerde houtpellets door het strenge Duitse DIN+ keurmerk
 • Gecertificeerde houtpellets met het gegarandeerd duurzame Better Biomass (voorheen NTA 8080) keurmerk
 • Premium houtpellets van het merk Vita Holz

Ruime ervaring en kennis

Ons grote klantenbestand in Nederland en België profiteert inmiddels al jaren van onze ruime ervaring, kennis en specialisme op het gebied van goedkope houtpellets. Boeren, tuinders, MKB-bedrijven, instellingen, gemeenten en particulieren: ze vertrouwen allemaal op het specialisme van Comgoed. U bent met welke organisatie – of als particulier – dan ook aan het juiste adres bij Comgoed. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag het ons.

Voor zowel bedrijf als particulier

Zowel het op locatie bezorgen als afhalen van uw bestelling is mogelijk. Als u kiest voor bezorging wordt uw bestelling bezorgd met ons eigen transport. U kunt kiezen voor een bestelling in bulk, big bags van 1.000 kilogram of pallets met zakken á 15 kilogram. Dankzij ons eigen transport kunnen we zeer snel leveren en we hebben het hele seizoen voldoende voorraad. U hoeft dus nooit lang te wachten. Wilt u al particulier goedkope houtpellets bestellen? Kijk dan op www.comfortpellets.nl voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over goedkope houtpellets van Comgoed? Wij zijn telefonisch snel en goed bereikbaar. Bel ons of neem contact met ons op per mail of chat. We helpen u graag verder.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen