Vacature finance medewerker

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van finance medewerker. Ben jij die zelfstandige, praktische en probleemoplossende man of vrouw? Durf je te zeggen waar het op staat? Heb je daarnaast gevoel met cijfers en automatisering, en wil je werken in een klein, dynamisch team? Lees dan gauw verder, want dan zijn we op zoek naar jou!

Scroll voor meer
01

Vacature Finance medewerker

Ons bedrijf Comgoed, gevestigd in Dirksland op Goeree-Overflakkee, is gespecialiseerd in de handel in compost, champost, biomassa en grond- en reststoffen.  We bedienen meer dan 5.000 klanten in de akkerbouw, glastuinbouw, boomkwekerij, veeteelt en energiesector, maar ook consumenten. Ten behoeve van een adequate dienstverlening naar onze klanten beschikken we ook over een eigen transportonderneming met dagelijks 18 eigen auto ’s onderweg.

De functie

Als Finance medewerker ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie. Dit bestaat uit de dagelijkse verwerking en controle van inkoop, verkoop, kas- en bankmutaties, het verzorgen van betalingen, het voorbereiden van aangiften omzetbelasting, het beheer van tussenrekeningen- en sub administraties en verder voorkomende werkzaamheden. Jouw kritische insteek en ervaring moet onze organisatie beter maken en nog verder brengen.

Wie ben jij?

  • Je bent zelfstandig, communicatief, gestructureerd en praktisch ingesteld,
  • Je bent analytisch en probleemoplossend;
  • Je hebt gevoel voor automatisering;
  • Je bent recht door zee. We zijn een divers, klein en dynamisch team en moeten op elkaar kunnen bouwen, elkaar zeggen waar het op staat, hoort daarbij;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en ervaring;
  • Ervaring met Exact online is een pré;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Wij bieden jou

Een uitdagende functie met veel afwisseling en volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling in een groeiende organisatie met een informele no-nonsense cultuur. Een prima marktconform salaris.

Geïnteresseerd of meer informatie?

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Henk Mol (HR) op telefoonnummer 0187-650004. Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Dan zien wij je sollicitatie met CV graag tegemoet op henkmol@comgoed.nl.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

Compost

Champost

Biomassa

Grond- en reststoffen

X Sluiten

Compost

Champost

Biomassa

Grond- en reststoffen