Vacature accountmanager akker- en tuinbouw

We zijn op zoek naar een enthousiaste en professionele collega voor de functie van accountmanager akker- en tuinbouw. Heb jij interesse in de akker- en tuinbouw? Of heb je recent een opleiding in deze richting afgerond en hou je van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! En kun je je binnen ons bedrijf verder ontwikkelen. Lees meer over de functie.

Scroll voor meer
01

vacature: accountmanager akker- en tuinbouw

We zijn op zoek naar een enthousiaste en professionele collega voor de functie van accountmanager akker- en tuinbouw.

Heb jij interesse in de akker- en tuinbouw? Of heb je recent een opleiding in deze richting afgerond en hou je van een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! En kun je je binnen ons bedrijf verder ontwikkelen.

Ons bedrijf, Comgoed, is gespecialiseerd in de handel in compost, champost, biomassa en grond- en reststoffen. We bedienen meer dan 5.000 klanten in onder andere de akkerbouw, glastuinbouw en boomkwekerij. Ten behoeve van betrouwbaarheid naar onze klanten beschikken we ook over een eigen transportonderneming met dagelijks 18 eigen auto ’s onderweg.

De functie

Je bent het visitekaartje van ons bedrijf. Je gaat op bezoek bij akkerbouwers en tuinders door heel Nederland met als doel een passende oplossing te bieden voor de bodem. Je denkt met de klant mee, brengt een gepast advies uit en signaleert kansen. Daarnaast werk je intensief samen met je collega-accountmanagers en de binnendienst. Binnen ons team ben je, of groei je naar, een vakspecialist en is jouw kennisniveau hoog. Coördineren, organiseren en probleemoplossend denken zijn jou op het lijf geschreven.

Wie jij bent

 • Je bent commercieel en praktisch ingesteld;
 • Je gaat gemakkelijk in gesprek met mensen;
 • Je bent gedisciplineerd en in staat je agenda te organiseren;
 • Je signaleert kansen om je heen en beschikt over een netwerk in de akker- en/of tuinbouw;
 • Je hebt MBO+ / HBO werk- en denkniveau en/of ervaring;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende functie en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. We bieden veel ruimte voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Dit binnen een groeiende en gedreven organisatie. Een prima marktconform salaris. Daarnaast beschik je ook over een auto, laptop en telefoon van de zaak.

Verdere informatie

Nog vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Florus van der Paauw (directeur) op telefoonnummer 06 533 450 12.

Interesse in de vacature

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Dan zien wij je sollicitatie met CV graag tegemoet op henkmol@comgoed.nl.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen