Prijs houtpellets

Bent u benieuwd naar de prijs houtpellets? Dan zit u hier goed. Wij vertellen u graag alles over dit pure natuurproduct die u voor meerdere toepassingen kunt inzetten. Lees snel verder en ontdek het!

Scroll voor meer
01

Brandhout vs. houtpellets

We snappen dat u wellicht nog niet zo vaak heeft gehoord van ‘houtpellets’. Houtpellets zijn houtkorrels die weer bestaan uit samengeperste stukjes schoon hout. De grondstof is hout, niets geen kunstmatige toevoegingen! Brandhout is dan ook de bekendste manier om thermische energie op te wekken. Toch zorgen houtpellets voor veel meer warmte. Daarnaast heeft u een stuk minder ruimte nodig om uw houtpellets te bewaren in vergelijking met brandhout. Brandhout gaat wel iets langer mee qua brandduur maar brand dus ook een stuk minder hard. Als het gaat om gezondheid winnen de houtpellets het opnieuw van brandhout. Houtpellets produceren namelijk minder rook door de goede verbranding prestaties. Dit is bevorderlijk voor de gezondheid aangezien het minder snel zorgt voor brandende ogen of een loopneus.

Prijs houtpellets: wat kan ik verwachten?

Het is logisch dat de prijs houtpellets niet het enige belangrijke is wat telt als u houtpellets in overweging neemt. Wellicht wilt u ook weten of het duurzaam is. Houtpellets worden samengeperst van schoon hout: een natuurlijk, milieuvriendelijk en duurzaam product dus. Pelleteren is tevens de meest efficiënte manier om biomassa om te zetten in brandstof met een hoge calorische waarde en een constante kwaliteit. Daarom is het een van de snelst groeiende bio-energieproducten in Europa en wereldwijd. In 2012 zijn er wereldwijd circa 12 miljoen ton houtpellets geproduceerd. De verwachting is dat deze hoeveelheid gaat opgelopen tot meer dan 100 miljoen ton in de komende jaren. Comgoed verkoopt houtpellets in bulk. Mogelijk bent u benieuwd naar de prijs houtpellets. De prijs houtpellets is afhankelijk van de hoeveelheid als het gaat om houtpellets in bulk. Daarom vragen wij u contact met ons op te nemen zodat we elkaar hierin tegemoet kunnen komen. Wij zijn er ook voor de particulier. Neem gerust een kijkje in de webshop voor de prijs houtpellets als het gaat om zakken of big bags. Bij Comgoed bent u in ieder geval aan het juiste adres als het gaat om onder andere houtpellets. Wij zijn namelijk dé specialist in de levering van houtpellets. Ook andere producten uit biomassa, compost, champost of grond- en reststoffen kunt u bij ons afnemen.

Bestel uw houtpellets direct online

Als specialist weten wij dat de juiste combinatie van product en kachel voor het hoogste rendement zorgt. Zo zijn al onze eersteklas houtpellets schoon en gecertificeerd. Met als resultaat een lagere energierekening, minder storingen en een schoner verbrandingsproces. Alles is mogelijk: van afhalen tot levering in bulk, bigbags van 1000 kilo of pallets met zakken à 15 kilo. Wij leveren snel, dankzij eigen transport. En we hebben altijd voldoende voorraad. Dus, wilt u houtpellets kopen? Bestel dan direct online of neem vrijblijvend contact op.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen