Kachelsnippers

Kachelsnippers kopen? U zit goed bij Comgoed. Bent u opzoek naar kwalitatieve houtsnippers? Wij leveren op maat, passend bij uw installatie. Van A-houtsnippers en vers natuurhout tot gedroogde houtsnippers en geshredderd groen. Als specialist weten we dat de juiste combinatie van product en kachel voor het hoogste rendement zorgt. Met andere woorden: een lagere energierekening, minder storingen en een schoner verbrandingsproces.

Scroll voor meer
01

Kachelsnippers

Onze kachelsnippers worden gemaakt van gehakseld snoeihout dat vrijkomt bij het rooien van bomen tijdens onderhoud van bossen en groenvoorzieningen in de Benelux of van gesnipperde zuivere pallets en balken. Al onze kachelsnippers zijn onbehandeld, ontdaan van metalen, gecertificeerd, schoon en hebben een laag asgehalte.

Naast biomassa voor energievoorziening zijn onze kachelsnippers ook geschikt als valdemping onder bijvoorbeeld speeltoestellen. Maar ook als mulch om uw tuinbouwgrond te beschermen tegen uitdroging door zon en wind zijn onze houtsnippers zeer geschikt. Of als grondstof voor de productie van bijvoorbeeld spaanplaat. Heeft u een andere toepassing in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en deskundig advies in te winnen. We helpen u graag verder.

Levering in bulk of bigbag

Onze topkwaliteit kachelsnippers leveren wij doorgaans in bulk per ton op locatie bij u af. Uiteraard tegen een zeer betaalbare prijs. Ook levering in bigbag is mogelijk. Met maatwerk uw prestaties verhogen door het juiste product op het juiste tijdstip en op de juiste plaats te leveren. Iedere dag weer. Daar staan we voor bij Comgoed.

Wilt u kachelsnippers bestellen als particulier? Daarin voorzien we u uiteraard ook. Kijk op www.comfortpellets.nl en bestel het gewenste product in kleinere hoeveelheden. 

Waardevolle producten

Dat de verbranding van fossiele grondstoffen beperkt moet worden, is een feit. De overgang van fossiele brandstoffen naar het hernieuwbare energie wordt onderstreept door de energietransitie. Gelukkig zijn er alternatieven in de vorm van biomassa. Comgoed levert daarom vier soorten biomassa: kachelsnippers, afvalhout, houtpellets en gesnipperd en geshredderd vershout. Bent u benieuwd naar een van de andere soorten hout dan kachelsnippers? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Vandaag gebeld is morgen in huis

Wij leveren snel dankzij onze eigen transportmogelijkheden. Vandaag gebeld is dus morgen in huis. In zowel Nederland, België als Duitsland. En door onze leveringsgarantie zit uw installatie nooit zonder brandstof.

Meer weten over kachelsnippers of een van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. We helpen u graag verder. 

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen