Houtsnippers kopen | Duurzame energie van morgen

Houtsnippers kopen – zakelijk of particulier – doet u bij Comgoed. Houtsnippers zijn dé duurzame energie van morgen. Want dat de verbranding van fossiele grondstoffen beperkt moet worden, is een feit. Gelukkig zijn er alternatieven in de vorm van biomassa. Comgoed levert vier soorten biomassa: houtsnippers, afvalhout en gesnipperd en geshredderd vershout.

Scroll voor meer
01

Houtsnippers kopen

Comgoed is een van de marktleiders in haar branche. We leveren onder andere biomassa op maat, passend bij uw installatie. Als specialist weten wij dat de juiste combinatie van product en kachel voor het hoogste rendement zorgt. Met andere woorden – het juiste product passend bij uw installatie levert een lagere energierekening, minder storingen en een schoner verbrandingsproces. Lees meer over de mogelijkheden bij Comgoed of neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Mogelijkheden met houtsnippers

Als u kiest voor houtsnippers kopen bij Comgoed, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Want naast biomassa voor energievoorziening zijn onze houtsnippers ook geschikt als valdemping onder speeltoestellen, kunt u ze gebruiken als mulch om uw tuinbouwgrond te beschermen tegen uitdroging door zon en wind of als grondstof voor de productie van spaanplaat.

Onze houtsnippers komen van gehakseld snoeihout dat vrijkomt bij het rooien van bomen tijdens onderhoud van bossen en groenvoorzieningen in de Benelux. Of van gesnipperde zuivere pallets en balken. Al onze houtsnippers zijn schoon, onbehandeld, ontdaan van metalen, gecertificeerd en hebben een laag asgehalte.

Hoge duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd

Als specialist in haar branche is de biomassa van Comgoed uiteraard gecertificeerd. Houtsnippers kopen bij Comgoed doet u dus met een zeker gevoel. Onze houtpellets hebben namelijk het hoogste rendementskeurmerk ENPLus A1 en zijn onze houtsnippers en verse biomassa Better Biomass-gecertificeerd. Kortom, u bent verzekerd van een hoogwaardig product – voor welke u ook kiest. Bovendien is van al onze producten de herkomst bekend, zodat u altijd duurzaam hout ontvangt van hoge, betrouwbare kwaliteit.

Snelle levering dankzij eigen transport

Comgoed levert zeer snel dankzij eigen transport. Als u dus vandaag belt, dan worden op zeer korte termijn de producten al geleverd in zowel Nederland, België als Duitsland. Door onze leveringsgarantie zit uw installatie nooit zonder brandstof.

Houtsnippers kopen als particulier kunt u doen via comfortpellets.nl. Wilt u houtsnippers bestellen als bedrijf of organisatie? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We helpen u graag verder.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen