Houtsnippers bestellen? Ontdek de voordelen

Wilt u houtsnippers bestellen? Dan bent u bij Comgoed aan het juiste adres. Ontdek de duurzame voordelen van houtchips, bestel direct online via biomassa-specialist.nl of vraag een vrijblijvende offerte aan. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen.

 

Scroll voor meer
01

Houtsnippers bestellen

Dat de verbranding van fossiele grondstoffen zoals steenkool, gas en olie beperkt moet worden: daar is iedereen het over eens. Het heeft namelijk veel impact op ons klimaat. Gelukkig zijn er alternatieven in de vorm van biomassa, ofwel hout. Comgoed is specialist in deze duurzame energie van morgen. Comgoed legt dan ook graag uit wat de noodzaak is van de overstap naar biomassa en waarom iedereen houtsnippers bestellen moet.

Verduurzamen in energie- en warmtevoorziening

De energietransitie onderstreept de noodzaak van de overgang van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie. Dit dwingt organisaties en bedrijven dan ook om hun energie- en warmtevoorziening te verduurzamen. Met elkaar houden we zo de klimaatverandering binnen de perk.

Wat is biomassa precies?

Biomassa is een verzamelnaam voor het biologisch afbreekbare gedeelte van organisch materiaal. Denk aan gft-afval, plantaardige olie en hout, zo kunt u dus houtsnippers bestellen bij Comgoed. Energie uit biomassa wordt opgewekt door verbranding. Hierbij komt koolstofdioxide (CO2) vrij – net als bij fossiele energie – maar de natuurlijke CO2-kringloop is hierbij vele malen korter. Door de aanplant van nieuwe bomen wordt het vrijkomende gas weer opgenomen. Stoken met biomassa is dus CO2-neutraal. Draag ook een steentje bij aan het klimaat!

Vier soorten biomassa

Comgoed levert vier soorten biomassa. U kunt afvalhout, houtpellets, gesnipperd en geshredderd vershout en houtsnippers bestellen. Alle producten zijn gecertificeerd, afgestemd op uw specifieke installatie. Niet voor niets kiezen grote industriële biomassacentrales voor biomassa van Comgoed. Maar ook private gebruikers van semi-industriële kachels, zoals boeren, tuinders, zwembaden, sauna’s, scholen en mkb-bedrijven stoken groen met biomassa van Comgoed. 

Ook als particulier bent u bij Comgoed aan het juiste adres. We verwijzen u daarvoor graag door naar biomassa-specialist.nl. Hier kunt u dezelfde producten vinden, maar dan in handzamere groottes.

Vrijblijvende offerte

Wilt u houtsnippers bestellen? Of een van onze andere soorten biomassa? Wij leveren snel, dankzij eigen transport. Vandaag gebeld is morgen in huis. In Nederland, België én Duitsland. En door onze leveringsgarantie zit uw installatie nooit zonder brandstof. Benieuwd naar de mogelijkheden of een prijs weten? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen