Houtpellets in bulk | Vandaag besteld = morgen in huis

Houtpellets in bulk bestellen? Dat doet u bij Comgoed. Bekijk ons ruime aanbod. We kunnen snel leveren dankzij ons eigen transport. Vandaag besteld is dus morgen in huis. Bovendien zijn we uw specialist in onder andere biomassa. Dus heeft u vrijblijvend advies nodig? Geen probleem. We helpen u graag.

Scroll voor meer
01

Houtpellets in bulk

Houtpellets zijn cilindervormige houtkorrels van samengeperst schoon hout. Het is een natuurlijk, milieuvriendelijk en duurzaam product. Stoken op houtpellets in bulk is voor bedrijven en instellingen een goedkoop en duurzaam alternatief. Steeds meer organisatie stappen over op deze milieuvriendelijke en kostenbesparende verwarmingsmethode. Comgoed is dé specialist in de levering van houtpellets. De afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring opgebouwd over het gebruik van schone, onbehandelde houtpellets. De cilindervormige houtkorrels worden ingezet als brandstof voor biomassakachels, maar ook voor gebruik als kattenbakkorrels of strooisel op manegebodems.

Probleemloze verbranding

Voor een probleemloze verbranding levert Comgoed houtpellets in bulk in diverse kwaliteitsklassen. Het product is afkomstig van houtvezels en zaagsel dat vrijkomt na legale houtkap in Europa. Op deze manier bieden we gecertificeerde houtpellets met onderstaande keurmerken. Uiteraard zijn onze producten voorzien van een geldig productcertificaat en analyserapport.

 • Het hoogste rendementskeurmerk ENPlusA1;
 • Het strenge Duitste DIN+;
 • Het gegarandeerd duurzame Better Biomass (voorheen NTA 8080);
 • Premium houtpellets van het merk Vita Holz

Snelle levering gegarandeerd

Inmiddels profiteren ruim vijfhonderd klanten in Nederland en België van ons specialisme. Van boeren, tuinders en mkb-bedrijven tot instellingen, gemeenten en particulieren. Wilt u ook stoken op biomassa? Bestel uw houtpellets in bulk bij Comgoed. Een goede keuze met diverse mogelijkheden. We helpen u graag.

Bent u eruit welke producten u wilt bestellen? U kunt bij Comgoed kiezen uit twee leveringsmogelijkheden. U kunt uw bestelling zelf komen ophalen op onze locatie. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw houtpellets in bulk, bigbags van 1.000 kilogram of pallets met zakken à 15 kilogram te laten bezorgen. We leveren snel dankzij ons eigen transport. Uiteraard hebben we veel voorraad, zodat u daar in ieder geval niet op hoeft te wachten.

Ook voor particulieren

Ook voor particulieren is stoken op houtpellets interessant. Denk aan het verwarmen van uw woonhuis, zwembad of kantoor. Kijk op www.comfortpellets.nl voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

Meer weten over houtpellets in bulk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder bij het selecteren van de juiste producten.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen