Houtpellets in bulk | Ieder seizoen hoge kwaliteit

Houtpellets in bulk bestellen doet u bij Comgoed. U bent ieder winterseizoen weer verzekerd van hoge kwaliteit. Het product is natuurlijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien is stoken voor bedrijven en instellingen op deze manier een goedkoop alternatief. Steeds meer organisaties stappen over op deze duurzame, voordelige verwarmingsmethode. Comgoed is dé specialist in de levering van houtpellets: als brandstof voor biomassakachels, voor gebruik als kattenbakkorrels of strooisel op manegebodems. Meer weten? Lees verder!

 

Scroll voor meer
01

Houtpellets in bulk

Comgoed heeft veel ervaring met en kennis van houtpellets in bulk. Schone, onbehandelde houtpellets kunnen uw energierekening – door juiste toepassing – heel wat lager doen uitvallen. Voor een probleemloze verbranding levert Comgoed in diverse kwaliteitsklassen. Alle houtpellets zijn afkomstig van houtvezels en zaagsel dat vrijkomt na legale houtkap in Europa. Zo bieden wij onder andere onderstaande producten. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van een geldig productcertificaat en analyserapport.

 • Gecertificeerde houtpellets met het hoogste rendementskeurmerk EN Plus A1
 • Gecertificeerde houtpellets door het strenge Duitse DIN+ keurmerk
 • Gecertificeerde houtpellets met het gegarandeerd duurzame Better Biomass (voorheen NTA 8080) keurmerk
 • Premium houtpellets van het merk Vita Holz

Meer dan vijfhonderd klanten

Na jaren ervaring en kennis opgebouwd te hebben, profiteren inmiddels meer dan vijfhonderd klanten in Nederland en België van het specialisme van Comgoed. Van boeren, tuinders en MKB-bedrijven tot instellingen, gemeenten en particulieren. Voor welk soort instelling of bedrijf u nu ook houtpellets in bulk wilt bestellen: een goede keuze met diverse mogelijkheden

Bestellen bij Comgoed

Goed om te weten: van afhalen tot levering van houtpellets in bulk, big bags van 1.000 kilogram of pallets met zakken á 15 kilogram is mogelijk. We leveren snel dankzij eigen transport en we hebben altijd veel voorraad. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw bestelling. Wilt u als particulier bestellen om bijvoorbeeld uw woonhuis, zwembad of kantoor te verwarmen? Kijk dan op www.comfortpellets.nl voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over houtpellets in bulk bestellen? Wij zijn telefonische snel en goed bereikbaar. Bel ons of neem contact op per mail of chat. We helpen u graag.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen