Betrouwbare en efficiënte verwarming met houtpellets in bulk

Geen bedrijf kan zonder energiebronnen. Of het nu gaat om verwarming van de bedrijfsruimte of als essentieel onderdeel van het productieproces, betrouwbare en kosteneffectieve energiebronnen zijn van essentieel belang voor de bedrijfsvoering. Houtpellets bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zijn milieuvriendelijk en verkleinen de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. Dat maakt ze ook nog eens maatschappelijk verantwoord. Het product is natuurlijk, milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien is stoken voor bedrijven en instellingen op deze manier een goedkoop alternatief. Stap net als veel andere bedrijven over op deze duurzame, voordelige verwarmingsmethode. Comgoed is dé specialist in de levering van houtpellets. Meer weten? Lees verder!

Scroll voor meer
01

Topkwaliteit houtpellets in bulk

De voordelen van houtpellets zijn legio, mits je gecertificeerde pellets gebruikt. De houtpellets van Comgoed zijn met de grootste zorg vervaardigd én gecertificeerd. Hierdoor kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteitsnormen. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen, waardoor de impact op het milieu minimaal is en de pellets CO2-neutraal zijn.

Het lage vochtgehalte zorgt voor een efficiënte verbranding, waarbij geen schadelijke additieven vrijkomen. De afmetingen zijn uniform waardoor je kunt rekenen op consistente prestaties.

Comgoed heeft veel ervaring met en kennis van houtpellets in bulk. Schone, onbehandelde houtpellets kunnen de energierekening – door juiste toepassing – heel wat lager doen uitvallen. Voor een probleemloze verbranding levert Comgoed in diverse kwaliteitsklassen. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van een geldig productcertificaat en analyserapport.

 • Gecertificeerde houtpellets met het hoogste rendementskeurmerk EN Plus A1
 • Gecertificeerde houtpellets door het strenge Duitse DIN+ keurmerk
 • Gecertificeerde houtpellets met het gegarandeerd duurzame Better Biomass (voorheen NTA 8080) keurmerk

Meer dan vijfhonderd klanten

Na jaren ervaring en kennis opgebouwd te hebben, profiteren inmiddels meer dan vijfhonderd klanten in Nederland en België van het specialisme van Comgoed. Van boeren, tuinders en MKB-bedrijven tot instellingen, gemeenten en particulieren. Voor welk soort instelling of bedrijf je nu ook houtpellets in bulk wilt bestellen: in Comgoed heb je een betrouwbare partner gevonden.

Bestellen bij Comgoed

Goed om te weten: van afhalen tot levering van houtpellets in bulk, big bags van 1.000 kilogram of pallets met zakken á 15 kilogram is mogelijk. We leveren snel dankzij eigen transport en we hebben altijd veel voorraad. Je hoeft dus nooit lang te wachten op je bestelling. Als particulier bestellen om bijvoorbeeld je woonhuis, zwembad of kantoor te verwarmen? Kijk dan op www.comfortpellets.nl voor meer informatie en bestelmogelijkheden.

Heb je vragen of wil je meer informatie over houtpellets in bulk bestellen? Bel of mail ons gerust of neem contact op via WhatsApp. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen.

Stook duurzaam met houtpellets van hoge kwaliteit.

Bel 0187-650 004 voor een offerte op maat.
02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen