Groencompost: prijs en eigenschappen

Breng uw bodem weer in topconditie met hoogwaardige groencompost tegen een scherpe prijs. Uw creëert een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen. Een juiste toepassing is daarbij uiteraard van groot belang. We hergebruiken natuurlijk, organisch materiaal als waardevolle bodemverbeteraar. Meer weten over de prijs, eigenschappen en toepassing? Lees dan gauw verder.

Scroll voor meer
01

Groencompost

Groencompost is bij Comgoed verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. De bodemverbeteraar brengt organische stof in uw bodem, zodat uw gewassen optimaal groeien in een rijkere, vruchtbare grond. Daarbij verbetert compost de structuur en bewerkbaarheid van de grond en helpt (bodem)ziekten en plagen te voorkomen zoals trips en luizen. Telen in een weerbare bodem zorgt voor minder problemen en een gezonder gewas. 

De groencompost prijs is afhankelijk van welke kleine of grote hoeveelheid u wilt bestellen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Hoogwaardige kwaliteit

Al sinds 2001 is Comgoed een ervaren en professionele partner voor akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers voor groencompost tegen een voordelige prijs. Met producten op maat voor diverse toepassingen hebben we voor ieder wat wils. 

De herkomst van groencompost bepaalt de samenstelling van het eindproduct. Daarom leveren we vanaf meer dan 35 composteringsbedrijven verspreid door heel Nederland. Al onze soorten gft- en groencompost zijn voorzien van een analyserapport.

Veilig en snel

Met onze achttien moderne trucks kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Zo beschikken onze trekkers met walking floors en containerwagens met haakarmsystemen over een eigen weegsysteem. Of het nu gaat om grote volumes of kleine zendingen: uw producten zijn bij ons in professionele handen. We staan voor afspraak is afspraak en veilig vervoer.

Groencompost tegen een scherpe prijs bestellen als particulier kan snel via www.bodem-specialist.nl. Als bedrijf kunt u bij Comgoed terecht. Wilt u meer informatie over de beste compost voor u? Bel dan 0187 650 004. Onze specialisten staan u graag te woord.

Meer resultaat

We denken graag in oplossingen met maar één doel: uw bodem verbeteren voor een gezonder gewas en een hogere gewasopbrengst. Ons groencompost is een voorbeeld van een product van een ideale toepassing in een dergelijke situatie. We komen graag langs om u te informeren over het optimale product op maat. Telen in een weerbare grond zorgt voor minder problemen en een gezonder gewas.

Wilt u meer informatie over de beste compost voor u? Of wilt u de groencompost prijs weten voor de hoeveelheid die u wilt bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van een optimale oplossing.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen