Groencompost kopen

Wilt u groencompost kopen? Dan bent u bij Comgoed aan het juiste adres. Creëer een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen. Dat bereikt u – zonder kunstmest – met de hoogwaardige producten van Comgoed. Een juiste toepassing van onze compost brengt u bodem (weer) in topconditie. Meer weten over het natuurlijk organisch materiaal dat we inzetten als waardevolle bodemverbeteraar?

Scroll voor meer
01

Groencompost kopen

Groencompost kopen: dat doet u bij Comgoed. Al sinds 2001 zijn wij een ervaren en professionele partner voor onder andere akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers. Met producten als compost, champost, biomassa en grond- en grondreststoffen op maat vinden we een passende oplossing voor iedere toepassing. En uiteraard altijd voorzien van de benodigde certificaten en analyserapporten.

Weten welk product het beste bij uw bodem past? Wij komen graag langs om u te informeren over het optimale product op maat. Met maar één doel: uw bodem verbeteren voor een gezonder gewas en een hogere gewasopbrengst. Neem direct vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0187 650 004 of te mailen naar info@comgoed.nl.

Altijd van hoogwaardige kwaliteit

De herkomst van onze compost bepaalt de samenstelling van het eindproduct. Daarom kiezen we er bij Comgoed voor om compost te leveren vanaf meer dan 35 composteringsbedrijven, verspreid door heel Nederland. Al onze soorten, zoals GFT- en groencompost die u kunt kopen, zijn voorzien van een analyserapport. Indien gewenst leveren wij compost die gecertificeerd is volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen van Keurcompost. U ontvangt een uitgebreide analyse met daarin niet alleen de droge stof, organische stof, fosfaat, stikstof en visuele verontreinigingen, maar ook de hoeveelheid kalium, magnesium, calcium, zwavel en EC- en pH-waardes.

Verbeterde bodemkwaliteit dankzij groencompost

We denken graag in oplossingen. Ons groencompost is een voorbeeld van een product van een ideale toepassing in een situatie waarbij we de bodem willen verbeteren. Zo wordt uw gewas gezonder en levert dit een hogere gewasopbrengst op. Telen in een weerbare grond zorgt bovendien voor minder problemen.

Snelle levering dankzij eigen transport

Als u kiest voor groencompost kopen bij Comgoed, komen we dat met een van onze achtien moderne trucks afleveren. Door onze eigen transportmogelijkheden kunnen we u nog beter van dienst zijn. Zo beschikken onze trekkers met walking floors en containerwagens met haakarmsystemen over een eigen weegsysteem. Of het nu gaat om grote volumes of kleine zendingen: uw producten zijn bij ons in professionele handen. We staan voor afspraak is afspraak en veilig vervoer.

Wilt u groencompost kopen – tegen een scherpe prijs – als particulier? Bestel dan jouw producten direct via www.bodem-specialist.nl. Als bedrijf kunt u bij Comgoed terecht. Wilt u meer informatie over de beste compost voor uw bodem? Bel dan 0187 650 004 of mail naar info@comgoed.nl. Onze specialisten staan u graag te woord.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen