Goedkope pellets kopen | Zakelijk en particulier

Wilt u goedkope pellets kopen? Dan bent u bij Comgoed aan juiste adres. We leveren snel dankzij eigen transport, bieden producten van hoogwaardige kwaliteit en dragen ons steentje bij aan de duurzame energie van morgen. Onze pellets zijn een natuurlijk product en zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Bovendien is het voor bedrijven een goedkoop alternatief. Steeds meer bedrijven stappen over op deze duurzame, voordelige verwarmingsmethode. Uiteraard zijn de pellets meer dan een manier van verwarmen – het wordt namelijk ook gebruikt als kattenbakkorrels of strooisel op manegebodems.

Scroll voor meer
01

Goedkope pellets kopen

Dat de verbranding van fossiele grondstoffen moet worden beperkt, is een feit. De overgang van fossiele brandstoffen naar hernieuwbare energie wordt onderstreept door de energietransitie. Gelukkig zijn er alternatieven in de vorm van biomassa. Comgoed levert vier soorten biomassa, namelijk:

 • Kachelsnippers;
 • Afvalhout;
 • Houtpellets;
 • Gesnipperd & geshredderd vershout.

Hoge kwaliteit gegarandeerd

Comgoed heeft veel ervaring met en kennis van houtpellets. Goedkope pellets kopen doet u dus bij ons. Schone, onbehandelde pellets kunnen uw energierekening bovendien – mits juist toegepast – een flink stuk lager doen uitvallen. Voor een probleemloze verbranding levert Comgoed in diverse kwaliteitsklassen. Alle houtpellets zijn afkomstig van houtvezels en zaagsel dat vrijkomt na legale houtkap in Europa.

 • Gecertificeerde houtpellets met het hoogste rendementskeurmerk ENPlus A1;
 • Gecertificeerde houtpellets door het strenge Duitse DIN+ keurmerk;
 • Gecertificeerde houtpellets met het duurzame Better Biomass (voorheen NTA 8080) keurmerk;
 • Premium houtpellets van het merk Vita Holz.

Bovenstaande producten bieden we aan bij Comgoed in diverse prijsklassen. Neem contact met ons op of vraag naar de mogelijkheden. We hebben voor ieder wat wils.

CO2-neutrale verbranding met biomassa

U profiteert er niet alleen van als u kiest voor goedkope pellets kopen bij Comgoed – ook het milieu profiteert mee. Pellets vallen onder biomassa. Biomassa is een verzamelnaam voor het biologisch afbreekbare gedeelte van organisch materiaal, bijvoorbeeld hout, GFT-afval en plantaardige olie. Energie uit biomassa wordt opgewekt door verbranding. Hierbij komt CO2 (koolstofdioxide) vrij. Dit is gelijk aan het proces met fossiele energie, maar met biomassa is de natuurlijke CO2-kringloop veel korter. Door de aanplant van nieuwe bomen wordt het vrijgekomen gas weer opgenomen. Stoken met biomassa is dus CO2-neutraal.

Wilt u goedkope pellets kopen als particulier? Bestel dan op comfortpellets.nl. Heeft u interesse in deze voordelige manier van verwarmen als bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen