GFT compost kopen? Bekijk het aanbod van Comgoed

Wilt u met GFT compost een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen creeëren? Dan bent u bij Comgoed aan het juiste adres. Een juiste toepassing van dit product van Comgoed brengt uw bodem weer in topconditie. We herbruiken natuurlijk organisch materiaal als waardevolle bodemverbeteraar. Meer weten? Lees verder.

 

Scroll voor meer
01

GFT compost van Comgoed

Een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen. Dat bereikt u – zonder kunstmest – met de hoogwaardige GFT compost van Comgoed. Al sinds 2001 zijn wij een ervaren en professionele partner voor akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers. Met producten op maat voor verschillende toepassingen bieden we iedere sector dat wat nodig is. En altijd voorzien van de benodigde certificaten en analyserapporten.

Ons GFT compost brengt organische stof in uw bodem, zodat uw gewassen optimaal groeien in een rijkere, vruchtbare grond. Daarbij verbetert de compost de structuur en bewerkbaarheid van de grond en helpt (bodem)ziekten en plagen te voorkomen zoals trips en luizen. Telen in een weerbare bodem zorgt voor minder problemen en een gezonder gewas.

Alleen van hoge kwaliteit

De herkomst van compost bepaalt de samenstelling van het eindproduct. Daarom leveren wij compost vanaf meer dan 35 composteringsbedrijven, verspreid over heel Nederland. Al onze soorten, zoals GFT compost, maar ook groencompost, zijn voorzien van een analyserapport. Indien gewenst leveren wij compost die gecertificeerd is volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen van Keurcompost. U ontvangt een uitgebreide analyse met daarin niet alleen de droge stof, organische stof, fosfaat, stikstof en visuele verontreinigingen, maar ook indien nodig de hoeveelheid kalium, magnesium, calcium, zwavel en EC- en pH-waardes.

Uw bodem verbeteren

Wilt u weten of GFT compost het beste past bij uw bodem, of een van onze andere producten? Wij komen graag langs om u te informeren over het optimale product. Met maar één doel: uw bodem verbeteren voor een gezonder gewas en een hogere gewasopbrengst.

Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen of te mailen of gebruik de chatfunctie. We helpen u graag verder met het vinden van een oplossing die 100% aansluit op uw wensen.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen