Gecertificeerde compost kopen? U zit goed bij Comgoed!

Wilt u gecertificeerde compost kopen? Dan bent u bij Comgoed aan het juiste adres. Onze compost voldoet aan verschillende keurmerken en heeft diverse certificaten. Door een uitgebreid rapport komt u precies te weten hoe de compost is opgebouwd, welke stoffen het bevat en meer. Wilt u direct vrijblijvend advies van een van onze specialisten? Neem dan contact op. Of lees verder!

Scroll voor meer
01

Gecertificeerde compost

Voor gecertificeerde compost zit u goed bij Comgoed. Al onze soorten compost – zoals gft– en groencompost – zijn voorzien van een analyserapport. Indien gewenst leveren wij compost die gecertificeerd is volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen van Keurcompost. U ontvangt een uitgebreide analyse met daarin niet alleen de droge stof, organische stof, fosfaat, stikstof en visuele verontreinigingen, maar ook – indien nodig – de hoeveelheid kalium, magnesium, calcium, zwavel en EC- en pH-waardes.

Welk product verbetert uw bodem?

Weten welke soort van onze gecertificeerde compost het beste past bij u bodem? Wij komen graag langs om u te informeren over het optimale product op maat. Een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen bereikt u – zonder kunstmest – met de hoogwaardige compost van Comgoed. Al sinds 2001 zijn wij een ervaren en professionele partner voor akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers met producten op maat voor verschillende toepassingen. En dus altijd voorzien van de benodigde certificaten en analyserapporten!

Organische stof aanbrengen voor gezonder gewas

Onze gecertificeerde compost brengt organische stof in uw bodem, zodat uw gewassen optimaal groeien in een rijkere, vruchtbare grond. Daarbij verbetert compost de structuur en bewerkbaarheid van de grond en helpt het (bodem)ziekten en plagen te voorkomen, zoals trips en luizen. Telen in een weerbare bodem zorgt voor minder problemen en een gezonder gewas.

Laat ook uw bodem oppeppen

Wilt u ook uw bodem oppeppen met gecertificeerde compost zodat die beter water, zuurstof en voedsel kan opslaan? Bel dan direct naar 0187 650 004 voor advies op maat. Onze specialisten staan u graag te woord. Wilt u compost bestellen als particulier? Bestel dan snel via bodem-specialist.nl.

Wist u trouwens dat we snel kunnen leveren in big bag, bulk of zakken? Dankzij ons eigen transport met vaste, ervaren chauffeurs kunnen wij heel vlot schakelen. Wij leveren het juiste product op elke locaties in Nederland, België, Luxemburg én Duitsland. Dit levert u alleen maar voordeel op: gratis levering binnen 24 uur!

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen