Compostbedrijf? Kies voor Comgoed

Bent u op zoek naar een compostbedrijf? Bij Comgoed bent u aan het juiste adres. Een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen? Comgoed is uw basis voor groei. U bereikt het zonder kunstmest met de hoogwaardige compost van Comgoed. Breng uw bodem weer in topconditie. We hergebruiken natuurlijk, organisch materiaal als waardevolle bodemverbeteraar. Ontdek zelf de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Scroll voor meer
01

Compostbedrijf gezocht?

Wist u dat Comgoed al meer dan vijftien jaar een compleet assortiment van compost, biomassa, champost en grond- en reststoffen levert? Als ervaren, professionele en betrouwbare partner van onder andere de akkerbouw, biomassacentrales, afvalbedrijven, glastuinbouw, boomkwekerijen, groenvoorziening, aannemers, tuincentra én particulieren leveren we gecertificeerde kwaliteitsproducten die voldoen aan de door u gestelde eisen. En altijd op maat. Bent u dus op zoek naar een gespecialiseerd compostbedrijf? U bent aan het juiste adres bij Comgoed.

Gegarandeerd op tijd

Dat we goed bereikbaar zijn, snel in actie komen en het transport in eigen beheer hebben, levert veel voordelen voor u op. Want waar uw bedrijf ook in Nederland gevestigd is, we leveren binnen 24 uur. Gegarandeerd op tijd en met de juiste producten op de juiste plek. Daarnaast zijn we ambitieus, dus volgen we de nieuwste technieken en toepassingen op de voet. We zoeken altijd voor u naar de beste oplossing. Zo zijn we u niet alleen goed van dienst, maar helpen we uw onderneming ook met groeien!

Structureel gezondere bodem

Met hulp van compostbedrijf Comgoed kunt u een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen waarmaken. Dat bereikt u met onze hoogwaardige compost – zonder kunstmest! Een juiste toepassing van dit product brengt uw bodem (weer) in topconditie. Daarbij verbetert compost de structuur en bewerkbaarheid van de grond en helpt bodemziekten en plagen te voorkomen, zoals trips en luizen. Telen in een weerbare bodem zorgt voor minder problemen en een gezonder gewas.

Alleen de allerbeste kwaliteit

De samenstelling van het eindproduct wordt bepaalt door de herkomst van de compost. Daarom leveren wij compost vanaf meer dan 35 composteringsbedrijven die verspreid zijn over heel Nederland. Zowel onze gft- als groencompost zijn voorzien van een analyserapport. Ook kunnen wij compost leveren die gecertificeerd is volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen van Keurcompost. U ontvangt een uitgebreid analyse met daarin de droge stof, organische stof, fosfaat, stikstof, visuele verontreinigingen, kalium, magnesium, calcium, zwavel en EC- en pH-waardes.

Uw bodem oppeppen?

Wilt u uw bodem oppeppen zodat die beter water, zuurstof en voedsel kan opslaan? Bel dan direct naar 0187 650 004 voor meer informatie en een vrijblijvend voorstel op maat. Compostbedrijf Comgoed helpt u graag verder met een 100% passende oplossing. Benieuwd of we uw bodem kunnen verbeteren met onze compost? Bel ons, mail naar info@comgoed.nl, maak gebruik van de chatfunctie of vul onderstaand contactformulier direct in.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen