Compost prijzen: voordelig en altijd topkwaliteit

Compost prijzen van Comgoed weten? We hebben alle informatie over compost en de prijzen voor u op een rij gezet. Een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen creëert u met de hoogwaardige compost van Comgoed. Met een juiste toepassing van dit product brengt u uw bodem weer in topconditie. Lees gauw verder.

Scroll voor meer
01

Compost prijzen van Comgoed

Voor voordelige compost prijzen zit u hier goed. Comgoed hanteert scherpe prijzen en levert absolute topkwaliteit compost. We hergebruiken natuurlijk, organisch materiaal als waardevolle bodemverbeteraar. Al sinds 2001 zijn we ervaren en professionele partners voor akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers. 

We leveren alleen hoge kwaliteit producten voor diverse toepassingen die altijd voorzien van de benodigde certificaten en analyserapporten. Als u kiest voor compost van Comgoed, kiest u voor een betrouwbare partner met kwalitatieve bodemverbeteraars.

02

Alles over onze compost

Compost is een donkerbruin tot zwart kleurig, kruimelig product. Het bestaat uit plantaardige rest zoals selectief verzamelde groenten, fruitschillen, grasmaaisel, bladeren en snoeihout dat door micro-organismen bijna tot humus is afgebroken. De compost prijzen bij Comgoed zijn scherp. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang een persoonlijk prijsvoorstel.

De herkomst van compost bepaalt de samenstelling van het eindproduct. Daarom leveren wij compost vanaf meer dan 35 composteringsbedrijven die verspreid zijn door heel Nederland. Bij het afnemen van compost bij Comgoed krijgt u standaard een analyserapport. Indien gewenst leveren wij compost die gecertificeerd is volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen van Keurcompost. U ontvangt dan een uitgebreide analyse met daarin niet alleen de droge stof, organische stof, fosfaat, stikstof en visuele verontreinigingen, maar ook de hoeveelheid kalium, magnesium, calcium, zwavel en EC- en pH-waardes.

03

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u onze scherpe compost prijzen weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Comgoed compost helpt u uw bodemstructuur en -vruchtbaarheid op de lange termijn te verbeteren en op te peppen. Met als voordeel dat zaden beter kiemen en het gewas sneller opkomt en groeit. Maar ook dat ziektes en onkruid sneller minder de ruimte krijgen. Zo haalt u een maximaal resultaat uit uw percelen.

Meer weten over onze compost prijzen, onze producten of wilt u persoonlijk advies van onze gespecialiseerde medewerkers? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons. We helpen u graag verder bij het vinden van een geschikte oplossing.

04

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen