Op zoek naar compost leveranciers? Bekijk de mogelijkheden

Bent u op zoek naar compost leveranciers? Dan bent u bij Comgoed aan het juiste adres. Creëer een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen. Dat bereikt u – zonder kunstmest – met de hoogwaardige compost van Comgoed. Een juiste toepassing van dit product brengt u bodem weer in topconditie. We hergebruiken natuurlijk organisch materiaal als waardevolle bodemverbeteraar. Wilt u weten welke compost leveranciers er allemaal in Nederland zijn en welke meerwaarde Comgoed te bieden heeft? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden.

Scroll voor meer
01

Compost leveranciers in Nederland

In Nederland zijn er diverse compost leveranciers verspreid door het hele land. Comgoed is al sinds 2001 een ervaren en professionele partner voor akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van uw bodem door middel van het aanbrengen van organische stof in uw grond, zodat uw gewassen optimaal groeien in een rijkere, vruchtbare grond. Bovendien verbetert de compost de structuur en bewerkbaarheid van de grond en helpt (bodem)ziekten en plagen te voorkomen, zoals trips en luizen. Telen in een weerbare bodem zorgt voor minder problemen en een gezonder gewas.

GFT- en groencompost

Waar de compost vandaan komt, bepaalt voor een groot gedeelte de samenstelling van het eindproduct. Comgoed werkt daarom samen met een groot aantal compost leveranciers die verspreid zijn door heel Nederland. Al onze soorten compost, zoals groen- en GFT-compost, zijn dan ook voorzien van een analyserapport. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen. Optioneel is het mogelijk om compost te laten leveren die gecertificeerd is volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen van Keurcompost. U ontvangt dan een uitgebreide analyse met niet alleen de droge stof, organische stof, fosfaat, stikstof en visuele verontreinigingen, maar ook de hoeveelheden kalium, magnesium, calcium, zwavel en EC- en pH-waardes.

Compost bestellen als particulier

Wilt u als particulier compost bestellen bij Comgoed – dé compost leverancier? Geen probleem. Bestel snel via www.bodem-specialist.nl. Hier kunt u diverse soorten bodemverbeteraars vinden en bestellen. Zo kunt u kiezen uit een vrachtwagen, bigbag of losse zakjes. Groen- en GFT-compost is ideaal voor de (biologische) groente- en bomenteelt en voor het verbeteren van de bodemstructuur in tuinen en de groenvoorziening. Onze tuincompost is geschikt voor zowel zand- als kleigrond.

Welk product past het beste bij uw bodem?

Wilt u weten welk product van onze compost leveranciers het beste bij uw bodem past? We komen graag langs om u te informeren over het ideale product op maat. Met maar één doel: uw bodem verbeteren voor een gezonder gewas en een hogere gewasopbrengst. Uw bodem oppeppen zodat die beter water, zuurstof en voedsel kan opslaan? Bel naar 0187 650 004 voor meer informatie op maat of neem contact op met een van onderstaande specialisten.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen