Op zoek naar een compost groothandel?

Bent u op zoek naar een compost groothandel? Dan bent u bij Comgoed aan het juiste adres. Met de hoogwaardige compost van Comgoed creëert u een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen. Een juiste toepassing van dit product brengt uw bodem (weer) in topconditie. Weten hoe we natuurlijk organisch materiaal hergebruiken als waardevolle bodemverbeteraar? Ontdek het zelf.

Scroll voor meer
01

Aan het juiste adres bij dé compost groothandel

Een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen: dat bereikt u – zonder kunstmest – met de hoogwaardige compost van dé compost groothandel Comgoed. Wist u dat we al sinds 2001 een ervaren en professionele partner voor akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouwers, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers zijn? Met producten op maat voor verschillende toepassingen en altijd voorzien van de benodigde certificaten en analyserapporten bedienen we al onze opdrachtgevers naar wens.

Groeien in een rijkere, vruchtbare grond

De bodemverbeteraars van onze compost groothandel brengen organische stof in uw bodem, zodat uw gewassen optimaal groeien in een rijkere, vruchtbare grond. Daarbij verbetert compost de structuur en bewerkbaarheid van de grond en helpt bodemziekten en plagen te voorkomen, zoals trips en luizen. Telen in een weerbare bodem zorgt voor minder problemen en een gezonder gewas.

Samenstelling van het eindproduct

De herkomst van compost bepaalt de samenstelling van het eindproduct. Daarom leveren wij compost vanaf meer dan 35 composteringsbedrijven, verspreid over heel Nederland. Al onze soorten (zoals gft– en groencompost) zijn voorzien van een analyserapport. Indien gewenst leveren wij ook compost die gecertificeerd is volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen van Keurcompost. U ontvangt dan een uitgebreide analyse met daarin de droge stof, organische stof, fosfaat, stikstof en visuele verontreinigingen. Daar kunnen we ook de hoeveelheid kalium, magnesium, calcium, zwavel en EC- en PH-waardes nog aan toevoegen. Waar u dus ook precies naar op zoek bent: bij Comgoed bent u aan het juiste adres.

Welk product past bij uw bodem?

Wilt u weten welk van de producten van onze compost groothandel het beste past bij uw bodem? Wij komen graag langs om u een geheel vrijblijvend advies te geven over het optimale product op maat. Met maar één doel: uw bodem verbeteren voor een gezonder gewas en een hogere gewasopbrengst.

Bestel online of neem contact op

Wilt u compost bestellen als particulier? Geen probleem! Bestel snel via www.bodem-specialist.nl. Wilt u voor uw bedrijf een grote hoeveelheid compost bij u op locatie laten leveren door onze compost groothandel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen