Compost grond kopen

Compost grond kopen? Kies voor Comgoed! Een structureel gezondere bodem met volop voedingsstoffen voor uw gewassen creëert u met organisch materiaal als waardevolle bodemverbeteraar van Comgoed. Compost is de basis in uw bodem. Al sinds 2001 zijn we een ervaren en professionele partner voor onder andere akkerbouwers, groenvoorziening en bollenkwekers. Met producten op maat voor verschillende toepassingen. En altijd voorzien van de benodigde certificaten en analyserapporten.

Scroll voor meer
01

Compost grond kopen

Compost grond kopen en gebruiken voor u bodem zorgt ervoor dat uw gewassen optimaal groeien in een rijkere, vruchtbare grond. Daarbij verbetert compost de structuur en bewerkbaarheid van de grond en helpt (bodem)ziekten en plagen te voorkomen zoals trips en luizen. Telen in een weerbare bodem zorgt voor minder problemen en een gezonder gewas.

Altijd hoge kwaliteit

Comgoed levert compost vanaf meer dan 35 composteringsbedrijven, verspreid over heel Nederland. Al onze soorten compost, zoals gft- en groencompost, zijn voorzien van een analyserapport. Indien gewenst leveren wij compost die gecertificeerd is volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen van Keurcompost. U ontvangt dan een uitgebreide analyse met daarin niet alleen de droge stof, organische stof, fosfaat, stikstof en visuele verontreinigingen, maar ook de hoeveelheid kalium, magnesium, calcium, zwavel en EC- en pH-waarden.

Uw bodem verbeteren

Wilt u weten welk product het beste bij uw bodem past? We komen graag bij u langs om u te informeren over het optimale product op maat. Daarbij hebben we maar één doel: uw bodem verbeteren voor een gezonder gewas en een hogere gewasopbrengst. Wilt u het liefst vandaag nog compost grond kopen en uw bodem oppeppen, zodat die beter water, zuurstof en voedsel kan opslaan? Bel dan 0187 650 004 voor meer informatie op maat.

Compost voor diverse partijen

Al lange tijd zijn we een ervaren en professionele partner voor akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers. Of u nu als bijvoorbeeld akkerbouwer granen, uien, wortelen of aardappelen teelt, als u veel van uw land vraagt, dan moet u ook wat teruggeven. Als hovenier is een goede garantie voor jarenlang groenplezier belangrijk. Goede tuingrond moet in staat zijn om zowel water als lucht als voedingsstoffen te leveren aan de wortels. Compost grond kopen van Comgoed levert de essentiële voedingsstoffen en zorgt voor een goede bodemstructuur.

Wilt u bestellen als particulier? Geen probleem. Bestel snel via www.bodem-specialist.nl. Wilt u bestellen of meer informatie als bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen