Compost in big bag | Bestel direct of bespreek de mogelijkheden

Wilt u compost in big bag kopen? Verbeter de kwaliteit van uw grond met volop voedingsstoffen voor uw gewassen met de hoogwaardige bodemverbeteraar van Comgoed. Een juiste toepassing van dit product brengt uw bodem weer in topconditie. Hergebruik van natuurlijk organisch materiaal garandeert een waardevolle bodemverbeteraar die u kunt inzetten op uw grond. Weten wat Comgoed voor uw bedrijf kan betekenen of wilt u vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Lees verder of neem direct contact met ons op door te bellen naar 0187 650 004 of te mailen naar info@comgoed.nl. Onze specialisten helpen u graag verder met het vinden van een passende oplossing.

Scroll voor meer
01

Compost in big bag kopen

Bij Comgoed leveren we compost in big bag, bulk en nog veel meer. Welke hoeveelheid u ook nodig hebt voor uw bedrijf – Comgoed levert het. Hét kenmerk van compost is dat het uw bodem oppept, zodat die beter water, zuurstof en voedsel kan opslaan. Comgoed adviseert u hierin graag welke bodemverbeteraar het beste aansluit op uw wensen. We zijn niet voor niets al sinds 2001 een ervaren en professionele partner voor akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers. Met producten op maar voor verschillende toepassingen en altijd voorzien van de benodigde certificaten en analyserapporten.

Weten welk product het beste past bij uw bodem? Wij komen graag langs om u te informeren over het optimale product op maat. Met maar één doel: uw bodem verbeteren voor een gezonder gewas en een hogere gewasopbrengst. 

Onze producten voor uw bedrijf

Of u nu granen, uien of wortelen teelt, als u veel van uw land vraagt, moet u ook wat teruggeven. Om het bodemleven te stimuleren en het dichtslaan van slempgevoelde grond te voorkomen, is meer dan alleen bemesting nodig. Als akkerbouwer komt dit beeld u vast bekend voor. Zo niet, dan adviseren wij u hier graag in, zodat het u een maximaal rendement op zal leveren. Comgoed helpt u met het verbeteren van uw bodem op de lange termijn met als voordeel dat zaden beter kiemen en het gewas sneller opkomt en groeit. Compost in big bag is een goed voorbeeld van een waardevolle bodemverbeteraar. Maar ook als uw bedrijf een boomkwekerij betreft, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee kunt houden. Zo zijn de gebruiksnormen voor stikstof en fosfaat relatief laag wat bemesting op maat lastiger maakt. Comgoed komt graag langs om uw te informeren, zodat u een goede keuze kunt maken.

Uiteraard helpen we ook bedrijven die werkzaam zijn in de glastuinbouw, in de groenvoorziening, tuincentra, hoveniers, aannemerijen, civiele werken en bedrijven in de vollegrond groenteteelt. Een juiste toepassing brengt u bodem weer in topconditie.

Betere bemesting = gezonder en meer resultaat

Comgoed levert compost in big bag, bulk en meer. Afhankelijk van wat u nodig heeft. Met onze achttien moderne trucks kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Of het nu om grote volumes of kleine zendingen gaat – uw producten zijn bij ons in professionele handen. Onze betrokken chauffeurs weten wat belangrijk is voor u en handelen daarnaar. Met als uitgangspunten: veilig vervoer en afspraak is afspraak.

Wilt u samen de mogelijkheden bespreken voor uw grond, of wilt u vrijblijvend weten welk product het beste aansluit op uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0187 650 004 of te mailen naar info@comgoed.nl. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen