Champost prijzen – check alle informatie online

Champost prijzen van Comgoed weten? We hebben alle informatie over champost én de prijzen voor u op een rij gezet. Met een hoog organische-stofgehalte is champost een perfecte bodemverbeteraar voor (biologische) land- en tuinbouw, fruitteelt, akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. Met een juiste toepassing van dit product brengt u uw bodem weer in topconditie. Lees gauw verder en ontdek het zelf.

Scroll voor meer
01

Profiteer van scherpe champost prijzen

Voor voordelige champost prijzen zit u goed bij Comgoed. Wij hanteren scherpe prijzen en leveren absolute topkwaliteit. Champost – of ook wel champignonmest – wordt vaak verward met compost. De samenstelling is echter anders. In welk opzicht én of u beter voor compost of champost kunt kiezen, daar vertellen we u graag meer over. Al sinds 2001 zijn we ervaren en professionele partners voor akkerbouwers, boomkwekers, glastuinbouw, groenvoorziening, hoveniers, tuincentra, aannemers, bollenkwekers en groentetelers. Voor vrijblijvend advies bent u dus aan het juiste adres.

Comgoed levert alleen hoge kwaliteit producten voor diverse toepassingen. Deze zijn dan ook altijd voorzien van de benodigde certificaten en analyserapporten. Als u kiest voor champost van Comgoed, kiest u voor een betrouwbare partner met kwalitatieve bodemverbeteraars.

Wat is champost en wat zijn de voordelen?

Champignons groeien op een compost uit paardenmest, stro, kalk, kippenmest, veen en schuimaarde. Na de teelt is deze voedingsbodem niet meer bruikbaar. Dit substraat – vrij van ziektekiemen, aaltjes en onkruidzaden – noemen we champost. Met een hoog organische stofgehalte is champost een perfecte bodemverbeteraar voor (biologische) land- en tuinbouw, fruitteelt, akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. Champost is een humusrijke bodemverbeteraar. Het homogene en circulaire product is makkelijk verwerkbaar en qua prijs interessant. Ook treedt er nauwelijks geurhinder op.

De herkomst van champost bepaalt de samenstelling van het eindproduct en de uiteindelijke champost prijs. Daarom leveren wij champost vanaf meer dan 35 bedrijven die verspreid zijn door heel Nederland. Bij het afnemen van champost (en andere producten) bij Comgoed krijgt u standaard een analyserapport. Indien gewenst leveren wij champost die gecertificeerd is volgens de voedselveiligheidsrichtlijnen van Keurcompost. U ontvangt dan een uitgebreide analyse met daarin niet alleen de droge stof, organische stof, fosfaat, stikstof en visuele verontreinigingen, maar ook de hoeveelheid kalium, magnesium, calcium, zwavel en EC- en pH-waardes.

Structureel beter groeien

De organische stof die u met champost van Comgoed in uw bodem brengt, is van hoge kwaliteit en blijft lang in de bodem aanwezig. Zo is er na een jaar nog maar liefst 60% organische stof van de champost over. En u weet: hoe meer organische stof uw bodem bevat, hoe groter het vochthoudend vermogen. Ook spoelen mineralen als kalium, calcium, magnesium en ammonium daardoor minder snel uit.

De aanwezige stikstof in champost komt dus geleidelijk vrij. Door de hoge kalkhoeveelheden werkt het product niet verzurend, maar verhoogt het de pH-waarde. Dus ideaal te gebruiken als kalkmeststof voor zure gronden. Uw gewassen zullen structureel beter groeien in een rijkere, vruchtbare grond met de champost van Comgoed.

Wat zijn de champost prijzen?

Wilt u ook uw bodem verbeteren met kwaliteitscompost voor een hogere gewasopbrengst? Bel dan naar 0187 650 004. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte voor u op. Champost prijzen veranderen per seizoen, dus neem contact op voor een actuele prijs. Een van onze specialisten helpt u graag verder, bijvoorbeeld door u te informeren hoeveel champost nodig is per m2 of hoeveel fosfaat er gemiddeld in champost zit. Wil u bestellen als particulier? Kijk dan op bodem-specialist.nl.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen