Champignonmest kopen? Ontdek zelf de voordelen en kwaliteit

Wilt u champignonmest – ook wel champost genoemd – kopen? Dan bent u bij Comgoed aan het juiste adres. Al jaren leveren we de beste kwaliteit ongeacht de toepassing. We vertellen u dan ook graag meer over de samenstelling, voordelen en unieke mogelijkheden van de bodemverbeteraar. Benieuwd naar meer? Lees verder en ontdek het zelf! Of neem uiteraard direct contact met ons op bij vragen.

Scroll voor meer
01

Alles over champignonmest

Champignonmest, of champost, wordt regelmatig door elkaar gehaald met compost. Echter, de samenstelling is wel degelijk verschillend. Met een hoog organische-stofgehalte is champost een perfecte bodemverbeteraar voor (biologische) land- en tuinbouw, fruitteelt, akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt. De organische stof die u met champignonmest in uw bodem brengt, is van hoge kwaliteit en blijft lang in de bodem aanwezig. Zo is er na een jaar nog maar liefst 60% organische stof van de champost over! En u weet: des te meer organische stof uw bodem bevat, des te groter het vochthoudend vermogen is. Tevens spoelen mineralen als kalium, calcium, magnesium en ammonium daardoor minder snel uit.

Alleen de beste kwaliteit

We zijn al jaren een ervaren, betrouwbare en professionele partner van onder andere land- en tuinbouw, bollenkwekers, hoveniers, tuincentra en boomkwekers. Met champignonmest op maat voor verschillende toepassingen bedienen we de gehele sector. En altijd met kwaliteitsgarantie. Zo voldoet onze champost – zowel de gangbare als biologische varianten – aan de strenge fosfaat- en en stikstofnormen en wettelijke eisen. Kies voor een gezonder evenwicht in uw bodem met champost van Comgoed.

Snel het juiste product op elke locatie

Heeft u snel uw champignonmest of andere producten van Comgoed nodig? Geen probleem. Wij leveren snel het juiste product op elke locatie in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Dankzij ons eigen transport met vaste, ervaren chauffeurs kunnen wij zeer vlot schakelen. Dit levert u enkel voordelen op! 

Met onze achttien moderne trucks kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Zo beschikken onze trekkers met walkingfloors en containerwagens met haakarmsysteem over een eigen weegsysteem. Of het nu dus gaat om grote volumes of kleine zendingen: uw producten zijn bij ons in professionele handen. Onze betrokken chauffeurs weten wat telt voor u, en handelen daarnaar. Altijd met de uitgangspunten: veilig vervoer en afspraak is afspraak.

Ook uw bodem verbeteren?

Wilt u ook uw bodem verbeteren met een kwaliteitsproduct voor een hogere gewasopbrengst? Het komt goed met Comgoed. Bel direct naar 0187 650 004. Onze specialisten informeren u graag. Wilt u champignonmest bestellen als particulier? Dat kan! Bestel eenvoudig en snel via bodem-specialist.nl.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen