Duurzaam stoken? Bestel nu uw big bag houtsnippers

Hoge energiekosten, het is aan de orde van de dag. Wist u dat u uw bedrijfsruimte ook met houtsnippers kunt verwarmen? Dat heeft veel voordelen, zoals een lage kostprijs én een lagere ecologische voetafdruk. Dat is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar u draagt direct een steentje bij aan een schoner milieu.
Met een gasverbruik vanaf ongeveer 3.500 m3 is stoken op biomassa al voordeliger.

Scroll voor meer
01

Overstappen naar houtsnippers

Maakt u nog geen gebruik van een houtkachel als hoofdverwarming? Het lijkt misschien een grote omschakeling maar in de praktijk valt dat reuze mee. Natuurlijk dient de huidige warmtebron vervangen te worden. Afhankelijk van de huidige situatie kan de bestaande installatie deels intact blijven, met wat aanpassingen. Zeker met een regelmatige bestelling van een big bag houtsnippers, zit u er altijd warm bij.

Houtsnippers veelzijdig? Reken maar!

Zowel in letterlijke als in figuurlijke zin. Zo kun je houtsnippers op verschillende manieren toepassen. Natuurlijk als brandstof, maar ook als grondstof, valdemping, in de tuin of als bodem op maneges. Comgoed levert bulk of big bag houtsnippers, waardoor u direct een goede voorraad kunt aanleggen.

Door gebruik te maken van hout uit duurzaam beheerde bossen, is de herkomst altijd bekend. Daarmee kunnen we met zekerheid zeggen dat ons hout écht hernieuwbare energie is. Bossen worden op zo’n manier beheerd dat zij telkens opnieuw aangroeien en dat nieuwe bomen ook de ruimte krijgen om te groeien. Dit gebeurt bijvoorbeeld door gecontroleerde begrazing.

Bij de transitie van bomen tot houtsnippers komt CO2 vrij, hoewel de uitstoot tijdens dit proces zo laag mogelijk wordt gehouden. Na het kappen worden weer nieuwe bomen geplant. Deze nemen weer CO2 op. Door dit proces goed te bewaken, is het hout dat door Comgoed wordt gebruikt als grondstof CO2-neutraal.

Voordelen van big bag houtsnippers

Hoge kwaliteit houtsnippers branden relatief lang, met lage asvorming. Het schone hout dat wordt gebruikt, zorgt voor een schoon verbrandingsproces waarbij relatief weinig rook vrij komt.

Houdt u uw bedrijf warm met gebruik van houtsnippers? Zorg dan dat u niet zonder voorraad komt te zitten en bestel een big bag houtsnippers.

De chauffeurs van Comgoed zorgen dat u uw bestelling van big bag houtsnippers zo snel mogelijk op locatie ontvangt. Binnen 24 uur wordt de bestelling binnen Nederland geleverd. Door ons maatwerk kunt u zich richten op uw bedrijf, zonder zorgen over het stoken.

Bestel vandaag nog uw big bag houtsnippers

Wilt u uw houtsnippers voortaan in big bag bestellen? Periodieke leveringen of eens in de zoveel tijd een grote bestelling? Alles is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op met Comgoed en wij maken graag een offerte voor u.

02

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04
nu online

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen