Grond- en reststoffen van Comgoed – dé circulaire oplossing

Comgoed helpt u bij het optimaal afvoeren van grond- en reststoffen, wat voor u ‘afval’ is, maar stoffen die voor een ander doel hergebruikt kunnen worden. Zo ontstaat dus een duurzame, circulaire oplossing.

Scroll voor meer
01

Comgoed Grond- en reststoffen – dé circulaire oplossing

Comgoed ziet alle organische reststromen als waardevolle producten. Zo komen er vanuit de industrie op grote schaal reststromen vrij die eindigen bij de afvalverwerker. Van uienschillen, broccolistelen, zetmeelbrij, koffie en grote partijen fruit tot zaagsel, bleekaarde, plantaardige olie en kunstmest. Zonde van het geld, de energie en het milieu. En dit kan écht anders. Want wat onbruikbaar is voor u is vaak wel inzetbaar als grondstof voor bijvoorbeeld bodemverbetering, veevoer en energie. Daarom helpt Comgoed Grond- en reststoffen u bij het optimaal afvoeren van wat voor u ‘afval’ is: stoffen die voor een ander doel hergebruikt kunnen worden. Op en top duurzaam.    

Anno nu is het optimaal benutten van vrijgekomen reststromen een maatschappelijk aandachtspunt voor bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Hierin lopen wij graag voorop.

Hernieuwbare bron voor biobased economy

Wij zijn ervan overtuigd dat organische reststromen een van de belangrijkste hernieuwbare bronnen worden voor de biobased economy. Daarom zet Comgoed Grond- en reststoffen in op een zo hoogwaardig mogelijke valorisatie van uw reststromen. Goed voor het milieu én uw portemonnee.

Hergebruik door juiste toepassing

Als producent wilt u uw organische reststromen opwaarderen. Het vaststellen van de juiste (nieuwe) toepassingen is echter niet altijd even makkelijk. Comgoed Grond- en reststoffen kijkt samen met u naar nieuwe toepassingen voor uw bestaande reststromen. Hierbij profiteert u van onze specialistische kennis en ervaring. Daarbij zetten wij ons uitgebreide netwerk voor u in

Snel schakelen bij calamiteiten

Dankzij eigen transport kunnen wij heel snel handelen bij calamiteiten. Zo voeren wij afgekeurde producten of partijen met brand- of waterschade snel en veilig af en zorgen wij voor de best mogelijke toepassing binnen de geldende regelgeving. Onze kracht? Altijd denken in oplossingen en mogelijkheden.

Toegevoegde waarde uit uw reststromen halen door af te voeren voor duurzaam hergebruik?

Bel 0187-650 004 voor alle mogelijkheden.
02

Transport grond- en reststoffen

Snel grond- en reststoffen nodig? Dat is bij Comgoed geen probleem. Wij leveren snel het juiste product op elke locatie in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Dankzij ons eigen transport met vaste, ervaren chauffeurs kunnen wij heel snel schakelen. Dit levert u alleen maar voordeel op.

Het komt goed met Comgoed

Met onze achttien moderne trucks kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Zo beschikken onze trekkers met walking floors en containerwagens met haakarmsysteem over een eigen weegsysteem. Of het nu gaat om grote volumes of kleine zendingen uw producten zijn bij ons in professionele handen. Onze betrokken chauffeurs weten wat voor u belangrijk is en handelen daarnaar. Met als uitgangspunten: veilig vervoer en afspraak is afspraak.

Transport grond- en reststoffen

 • Eigen transport: gratis levering binnen 24 uur
 • Door heel Nederland
03

Neem contact op

Contact via de telefoon
+31(0)187 65 00 04

  Comgoed Grond- & Reststoffen BV
  Oudelandsedijk 4, 3247 LJ Dirksland | BTW: NL810054103B01 | KvK: 20102568 | IBAN: NL47INGB0005301776 | Bic. INGBNL2A

  Comgoed Transport BV
  Oudelandsedijk 4, 3247 LJ Dirksland | BTW: NL810882000B01 | KvK: 22032328 | IBAN: NL56INGB0008371761 | Bic. INGBNL2A

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen

  X Sluiten

  Compost

  Champost

  Biomassa

  Grond- en reststoffen

  Meststoffen