• en
  • nl
  • de

Compost

Comgoed Compost vormt de basis in uw bodem

Om een bodem structureel vruchtbaar te houden, is voldoende stabiele organische stof nodig. Deze houdt voedingsstoffen en water vast. Compost verbetert de structuur en bewerkbaarheid van de grond. Met compost kunt u zonder kunstmest te gebruiken het gehalte stabiele organische stof verhogen. Comgoed Compost adviseert op het gebied van bodemverbetering met allerlei soorten compost, zoals groencompost en gft-compost.

Compost door het hele land

Comgoed Compost levert bodemverbeteraars op maat. De herkomst van compost bepaalt de samenstelling van het eindproduct. Daarom leveren wij compost vanaf meer dan 35 composteringen, verspreid over heel Nederland. Dankzij een uitgebreid netwerk van ervaren vervoerders bezorgen wij dagelijks bij klanten door het hele land.

Kwaliteitsgarantie

Om een bodem te verbeteren, heeft u de beste kwaliteit nodig. Bij de compost van Comgoed Compost krijgt u daarom altijd een kwaliteitsgarantie. Al onze producten zijn voorzien van de benodigde certificaten en analyserapporten. Niet voor niets voorziet Comgoed Compost dagelijks klanten in de akkerbouw, tuinbouw, de veehouderij en de civiele sector in hun vraag naar bodemverbeteraars.

Biopower Mix

Een verbeterd bodemproduct wordt u aangeboden door Comgoed Compost. De samenstelling van de mix bestaat onder andere uit ingedikte varkensmest, ingedikte rundveemest, kippenmest, compost en aanvullende mineralen. U kunt hier een bijlage downloaden waarin een vergelijking wordt gemaakt met vergelijkbare producten. Heeft u vragen over dit product neemt dan contact met ons op.

Vormt de basis in uw bodem
Vormt de basis in uw bodem